Skip to main content

Vi på Ahlgrens Advokatbyrå har specialistkompetens inom familjerätt i Umeå och Skellefteå. Vi förstår de unika juridiska frågor som berör familjer och erbjuder vår kompetens inom ett brett spektrum av familjerättsliga ärenden – från arv och bodelning till vårdnad och testamente.

Ditt arvs och testamentes förtroende

När en nära anhörig avlider, hjälper vi till med hela processen för bouppteckning och arvskifte. Våra kunniga advokater är skickliga på att navigera i komplexiteten av arvsrätt för att säkerställa en rättvis fördelning enligt dina önskemål. Om ni stöter på tvister, står vi redo att försvara era rättigheter och intressen.

Bodelning och sambodelning med omtanke

Upplösningen av ett äktenskap eller samboförhållande väcker många frågor kring egendomsfördelning. Ahlgrens Advokatbyrå står vid er sida för att säkerställa en korrekt bodelning. Vi hanterar både äktenskapliga och samboförhållanden med omsorg, och vi erbjuder tjänster som bodelningsförrättare när situationen kräver det.

Framtidsfullmakter och gåvobrev

Skapa trygghet för er framtid med våra tjänster inom framtidsfullmakter och gåvobrev. Med våra juridiska råd kan ni känna er säkra på att era önskemål respekteras när ni inte längre kan fatta beslut själva.

Samboavtal och testamenten

Vi förstår vikten av att skydda er egendom och era rättigheter i ett samboförhållande eller genom ett testamente. Våra erfarna jurister erbjuder skräddarsydda lösningar som samboavtal och testamenten för att spegla era individuella önskemål och förhållanden.

Underhållsbidrag

När det gäller era barns välfärd, bistår Ahlgrens Advokatbyrå med allt från förhandlingar om underhållsbidrag till representation i domstol. Vi arbetar för barnets bästa och säkerställer att rättvis underhåll bestäms och upprätthålls.

Vårdnad, boende och umgänge

Vårt team av dedikerade advokater hanterar även känsliga frågor kring vårdnad, boende

och umgänge. Vi stöttar er genom processen och säkerställer att barnets intressen alltid prioriteras, oavsett om det är genom samarbetssamtal eller domstolsförhandlingar.

Äktenskapsförord

Skydda er egendom och säkra ert äktenskap med ett äktenskapsförord. Våra jurister är erfarna inom familjerätt och kan utforma äktenskapsförord som uppfyller era specifika önskemål och behov.

Kontakta oss idag – Din familjerättsadvokat i Umeå och Skellefteå

För personlig rådgivning inom familjerätt, boka ett möte med Ahlgrens Advokatbyrå idag. Våra advokater är här för att hjälpa dig genom varje steg. Ring eller maila oss för att lära dig mer om hur vi kan assistera dig.