Skip to main content
Nyheter

Ny kollega på kontoret i Umeå

By 27 september, 2022No Comments

Ahlgrens Advokatbyrå välkomnar advokaten Alexander Crona till Umeåkontoret. Alexander är inriktad mot affärsjuridik, såsom tvistelösning och kommersiella avtal, och har även erfarenhet inom upphandlingsområdet.

Jag trivs med att hjälpa företag och företagare med de juridiska frågor som de brottas med. Ibland är det snabba ryck med upprättande av avtal för affärer som ska avslutas och andra gånger handlar det om att försöka lösa utdragna tvister på bästa sätt. Jag gillar den variationen, säger Alexander.

Alexander Crona

Advokaten Ulrika Lange är delägare i byrån och arbetar även hon med affärsjuridik. Hon gläds åt att kontoret utökas.

Det är både väldigt bra för våra klienter med ytterligare kompetens inom affärsjuridik och ett trevligt tillskott för oss som kollegor, säger Ulrika. Att Alexander dessutom arbetat med offentlig upphandling kommer vara extra värdefullt, eftersom det är ett område som vi märker att många klienter tycker är besvärligt och ofta har frågor kring, avslutar Ulrika.

Alexander studerade juridik i Umeå men har under några år arbetat i Norrköping. Tankarna på en flytt tillbaka till Umeå har dock funnits med hela tiden berättar Alexander.

–          Umeå är en trevlig stad där det händer mycket. Samtidigt känns den trygg och som en bra plats för barnen att växa upp på, så jag är jätteglad att bo här igen. Med möjligheten att få arbeta på Ahlgrens så var det ett lätt beslut att välja att flytta tillbaka, avslutar Alexander Crona.